Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя разом з мамою відвідав шоу «Смак дитинства»: які страви вони готували

Аватар Олена Кобилянська Олена Кобилянська
258
1 голос
Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя разом з мамою відвідав шоу «Смак дитинства»: які страви вони готували
Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com
Тарас Тополя вперше за тривалий час показав свою маму, назвавши її справжньою красунею. Найближча для співака людина поділилася, які страви завжди з’являються на їхньому сімейному столі.

Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя нечасто виходить у світ разом із матір’ю Лесею Василівною, однак цього разу зробив виняток. Артист разом з мамою завітав на кулінарне шоу «Смак дитинства». 

Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com

Під час випуску співак згадав, що його ранні роки міцно пов’язані зі смачною домашньою їжею та дитячими пригодами, які не завжди закінчувалися безслідно – часто були й подряпини, і розбиті коліна.

Тополя розповів, що виріс у Києві, де народився, а влітку часто їздив до бабусі у Вінницьку область. Мама підтвердила його слова і взялася готувати ті самі улюблені страви сина з 90-х років.

Леся Василівна приготувала вертуту, печеню, печиво на пиві під назвою «хрустики» та вареники з картоплею і грибами. У родині Тополь ці вареники називають «паровими полтавськими».

Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com

Усі страви були зроблені за особливими домашніми рецептами, знайомими Тарасові ще з дитинства.

Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com

Леся Василівна наголосила, що походить із Наддністров’я, тож на їхньому столі завжди були мамалига, бігуси, вертути, а також солоний сир – обов’язковий продукт тієї місцевості. Саме до цих смаків і звик майбутній музикант.

Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com

Співак також зізнався, що зібрати всю родину разом виходить нечасто. Причина – велика відстань, адже близькі живуть у різних частинах світу. 

Скріншот з випуску. Джерело: youtube.com

Проте, за словами артиста, якщо з’являється можливість провести час з родиною, вони завжди роблять саме такий вибір.

Тополя відзначив, що інколи родинні зустрічі відбуваються на різних континентах, але традиційні страви мами завжди об’єднують їх – де б вони не зустрілися.

Читайте також