Що слід їсти під час похмілля: три продукти, які допомагають не гірше за аптечні препарати

Майже кожна доросла людина у своєму житті відчувала похмілля. Науковою мовою – стан організму, що характеризується комплексом неприємних фізичних і психологічних симптомів, який виникає після надмірного вживання алкоголю.
Зазвичай люди, котрих мучить похмілля йдуть до аптеки та купують спеціальні медичні препарати, які поліпшують самопочуття. Однак, побороти неприємні симптоми можуть й продукти харчування.
Що варто їсти з похмілля
✅ Банани. Ці плоди легко засвоюються організмом. Їх рекомендують при розладах шлунка, діареї, нудоті, проблеми з прийомом їжі або навіть недоїданні. У бананах є вуглеводи, які заспокоюють шлунок та багато калію, який необхідний організму, який позбувся електролітів через надмірне споживання алкоголю.
✅ Лосось. Низький рівень вітамінів B6 і B2 посилює симптоми похмілля. У лососі безліч вітамінів групи B, тому він швидше повертає нас до нормального стану. Включення риби в раціон на наступний день після бурхливого вечора з надмірним споживанням спиртного допоможе підбадьоритися.
✅ Імбир. Цей продукт зменшує симптоми нудоти, тому його теж можна включити в раціон людини, яка страждає від алкогольного отруєння. Можна спробувати сушений імбир, імбирний чай або смузі з додаванням імбиру.