Вчені з Німеччини спростували міфи про шкоду вживання сала: чому варто їсти «український наркотик»
Фахівці з німецького Інституту здоров'я у Дрездені начисто зруйнували чотири найпопулярніші міфи про шкоду сала. Численні дослідження довели, що цей продукт, який в Україні вважається національним, не загрожує, а несе суцільну користь!
Німецькі вчені стверджують, що сало не шкідливе для здоров'я, оскільки не є чистим жиром. Цей компонент продукту (жир) є цілком натуральним, тому без проблем засвоюється людським організмом, перетворюючись на енергію.
Вживання сала в їжу не загрожує набором маси тіла, бо український наркотик» хоч і є дійсно висококалорійним, але до ожиріння він не призводить, бо з'їсти його багато неможливо.
Сало не є суцільним холестерином, бо його в продукті зовсім небагато. Для порівняння, у яловичій печінці його вчетверо більше.
Замикає перелік міф про те, що сало не можна поєднувати із хлібом. Вчені кажуть, що ці продукти навпаки – чудово доповнюють один одного, а якщо додати ще й часник, то така канапка стає ефективним профілактичним засобом від мікробів, що провокують ГРВІ.
🔥 Читайте також: Американська лікарка уролог закликала жінок перестати мочитись в душі: чим загрожує така звичка.