«Мити треба тільки пательню»: Саша Бо поділилася рецептом ідеальної пасти з рікотою
Саша Бо поділилася у Instagram простим і водночас вишуканим рецептом пасти з тальятелле, який підкорив її підписників.
Блогерка активно веде кулінарну рубрику у своїх соцмережах, цього разу показала, як приготувати просту й водночас вишукану пасту.
Відео приготування пасти з тальятелле від Саші Бо за посиланням
За словами господині, головна перевага рецепту полягає в тому, що після готування мити доведеться лише одну пательню.
Інгредієнти:
- гнізда тальятелле
- помідори чері
- 1 середня цибулина
- 1 зубчик часнику
- шпинат (чим більше, тим краще)
- півсклянки вершків
- томатний соус
- сир рікота (Саша обрала лимонний варіант)
- сіль та улюблені спеції
Приготування:
- Викласти всі інгредієнти у пательню.
- Залити водою та вершками.
- Готувати на середньому вогні під кришкою.
- Регулярно помішувати й доливати воду за потреби.
«Смачного!» — підсумувала блогерка, додавши, що страва виходить ніжною, ароматною та не потребує зайвого клопоту.
- Нагадаємо, що Саша Бо зробила ендоскопічну підтяжку середньої та нижньої третини обличчя і зізналася, що давно мріяла про цю операцію.
- Блогерку захейтили через свої нові світлини, де видно, що вона зробила підтяжку обличчя або корекцію очей.